• Zacht fruit wordt
    zacht behandeld Lucia, logistieke vakvrouw
  • Zelfs onze bakken zijn intelligent Mostafa, logistiek vakman
  • Onze condities liggen
    permanent aan de monitor Mario, logistiek vakman
  • Voor uw ei vermijd ik de kassei Dolf, logistiek vakman
  • De juiste servicegraad
    in de diepvries Sammy, logistiek vakman
  • Chocolade blijft puur dankzij de juiste temperatuur Michel, logistiek vakman
  • Kiwi's bewaren het best bij 8°C Rachid, logistiek vakman
  • Een koude keten is zo sterk
    als de warmste schakel
  • Primeurs moeten op tijd komen Jeroen, logistiek vakman
  • Wij kennen de etiquette
    voor uw heerlijke baguette Gerda, logistieke vakvrouw
  • Zelfs onze bakken zijn intelligent Jamal, logistiek vakman
  • Van diepvriespak tot in het diepvriesvak Frank, logistiek vakman

Colfridis zet in op geconditioneerd transport

Diepvries, chilled, geconditioneerd (temperatuur en vochtigheid) of ambiant. Colfridis zorgt voor de perfecte condities. Een combinatie van ervaring, infrastructuur en permanente innovatie. Onze logistieke vakmannen houden in alle omstandigheden het hoofd koel.

Wist je dat?

"Onze logistieke vakmannen in alle omstandigheden het hoofd koel houden?"

Koudeketen blijft gesloten

Wij zetten onze infrastructuur in om opslag en transport binnen alle temperatuurzones mogelijk te maken. Hierbij verbindt Colfridis zich ertoe voor elke product de juiste temperatuur aan te houden en op geen enkel moment tijdens het vervoer van verse producten de koudeketen te doorbreken. Uw voedingsmiddelen blijven hun gewaarborgde kwaliteit behouden.

Strikte monitoring

Onze processen worden constant geoptimaliseerd en geverifieerd om uw geconditioneerd transport te waarborgen. Hierbij staan wij garant voor een juiste bewaring en transport van uw voedingsmiddelen conform de regels omtrent voedselveiligheid. Stand houden onder extreme omstandigheden is ons credo.

  • Niet gekoeld
    ambient

    Sector: Petfood

    Voorbeeld: dierenvoeding

  • Afgestemde temperatuur en vochtigheidsgraad
    Geconditioneerd

    Sector: Chocolade/pharma

    Voorbeelden: chocolade, pharmaceutische producten

  • Verschillende
    temperatuurzones
    Gekoeld

    • +0°C - 2°C ( vis, vlees )
    • 2°C - 4°C ( charcuterie, kazen )
    • 4°C - 7°C
    • +8°C - 18°C

    Sector: Voeding algemeen

    Voorbeelden: ajuinen, bananen, aardappelen

  • Lager dan -18°C Diepvries

    Sector:

    Voorbeelden:ingevroren gerechten, ijs

Voordelen voor onze klanten:

  • Grote kennis van alle temperaturen
  • Optimale condities voor goederen doorheen de keten
  • Volledige ketenbewaking door traceerbaarheid
  • Controle en rapportering van het proces

Onze permanente investeringen:

  • Specifieke opleiding en sensibilisering rond temperatuur
  • Permanente temperatuurmonitoring
  • ACS
  • HACCP-conformiteit
  • Streven naar innovatie door specifieke infrastructuur
  • Geïntegreerde track-and-trace