• Zacht fruit wordt
    zacht behandeld Lucia, logistieke vakvrouw
  • Zelfs onze bakken zijn intelligent Mostafa, logistiek vakman
  • Onze condities liggen
    permanent aan de monitor Mario, logistiek vakman
  • Voor uw ei vermijd ik de kassei Dolf, logistiek vakman
  • De juiste servicegraad
    in de diepvries Sammy, logistiek vakman
  • Chocolade blijft puur dankzij de juiste temperatuur Michel, logistiek vakman
  • Kiwi's bewaren het best bij 8°C Rachid, logistiek vakman
  • Een koude keten is zo sterk
    als de warmste schakel
  • Primeurs moeten op tijd komen Jeroen, logistiek vakman
  • Wij kennen de etiquette
    voor uw heerlijke baguette Gerda, logistieke vakvrouw
  • Zelfs onze bakken zijn intelligent Jamal, logistiek vakman
  • Van diepvriespak tot in het diepvriesvak Frank, logistiek vakman

W29 behaalt opnieuw ACS-certificaat


Het behalen van het ACS-certificaat is bij wet verplicht voor de verwerking van de producten en processen: inslag, opslag en uitslag van diepvriesgoederen. ACS staat voor "Autocontrolesysteem". De audit, gekoppeld aan het behalen van dit certificaat, focust vooral op hygiëne, HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) en traceerbaarheid. Dit ACS-certificaat is twee jaar geldig en wordt opgevolgd door een nieuwe audit.

« Alle berichten